REFERENTIES

Drumcompany.nl wordt inmiddels door veel drummers bezocht. Hieronder een (kleine) selectie van enkele drummers die hun tevredenheid graag met de rest willen delen. Complimenten van drummers voor drummers. Ben jij tevreden en wil je jouw boodschap op deze pagina? Stuur een bericht via “ Contact!

Hoi Mike, bedankt voor de service en de duidelijke uitleg. Ik ben erg tevreden met het resultaat, mijn kit is weer als nieuw en dat voor € 155,-. Ben super enthousiast over jouw bekleding en zal andere drummers zeker tippen! Nogmaals bedankt!
Martijn van de Horst Enschede

Het was niet makkelijk kiezen uit al die mooie kleuren, de bekleding zit erop en ik ben erg blij met het resultaat. Uiteindelijk bleek bekleden een makkelijker klus dan het kiezen van de mooiste finish, haha!
Stef Noorman

Superidee en ik denk dat dit dé oplossing voor vele collega drummers is. Mijn zilver sparkle zit strak op de ketels en staat geweldig. Ben alleen nog aan het twijfelen over de kleur sparkle voor mijn oude Tama. Laat het je binnenkort weten! Groeten.
Rienk M - Leeuwarden

Hoi Mike, hierbij een reactie voor op je website; ik vind dat je goede reclame verdient! Inmiddels heb ik al meerdere keren een nieuwe finish uitgezocht. Steeds contact gehad vooraf om wat details en mijn wensen te bespreken. Iedere keer vol enthousiasme geholpen met tips en advies wat uiteindelijk resulteerde in mooie drumkits! Kortom, ik ben erg tevreden over Drumcompany. Super initiatief en perfecte service!!!
Angelo - Valkenswaard

Eerlijk is eerlijk, ik was wat sceptisch. Zeker omdat mijn oude Ludwig gewoon goed materiaal verdient (!). Na wat heen en weer mailen en telefonisch contact toch besloten om te gaan voor een retro look met een gouden sparkle. Nu de set klaar is stuur ik je graag een foto, ik ben heel erg trots op de nieuwe “jas” van mijn set en wil je danken voor het geduld en het meedenken. Drumcompany is met recht een initiatief van drummers voor drummers
Hans Blokhuis - Twello

Drummers van Nederland opgelet, kijk eens op www.drumcompany.nl voor een nieuwe bekleding! Ik heb de bekleding inmiddels op mijn drumkit zitten en ben erg tevreden. Het materiaal doet absoluut niet onder voor de bestaande bekledingen en is, naar verhouding, erg goedkoop. Prettig contact gehad met Mike; vrijwel meteen worden alle vragen beantwoord. Top.” (Bron: drummers.nl)

 

Francois Tièrrie - Amsterdam

Mighty Mike, geweldig die groene sparkle. Ik krijg veel complimenten. Op het podium ziet het er heel stoer uit onder de lampen. Ik ken mezelf en ben de lichtblauwe glitter nog niet vergeten. Je hoort me waarschijnlijk heel snel weer, haha! Mazzel.
Achmed Fouaz