FINISHES

Sparkle finish

Bekend van de oudere sets en een bekleding die momenteel weer helemaal “hot” is. De sparkle-bekleding is leverbaar in verschillende kleuren. Het materiaal bevat echte “sparkles” die je drumkit laat schitteren. Kleine gekleurde steentjes zijn verlijmd in de bekleding zorgen voor een zeer luxe uitstraling. Zelfs combinaties van meerdere kleuren is mogelijk. Het materiaal is gemaakt van zeer stevige kunststof voorzien van afdeklaag die voor extra bescherming zorgt. De sparkle finish is zeer geschikt voor op het podium maar ook zeker daarnaast.

De sparkle finish wordt geleverd op een rol van 50 cm hoog. Hierdoor kan iedere ketel met één stuk bekleding worden bekleed zodat er geen extra overlappingen ontstaan.

Het is mogelijk dat meerdere ketels uit één stuk kunnen worden gehaald. Meet nauwkeurig het benodigde materiaal per ketel alvorens te gaan knippen/snijden.

Prijsindicatie 5-delige set (22-10-12-14-14) vanaf  € 159,- incl. verzendkosten.

Let op! De kleur van een sparkle bekleding is bijzonder gevoelig voor lichtinval. Bovenstaande samples dienen ter indicatie van de kleur.

Hout Finish

Een bekleding van echte houtfineer leverbaar in alle denkbare finishes; van bubinga tot en met mahonie of bamboe. De finish wordt onbehandeld geleverd waarbij je zelf dient te zorgen voor de afwerking. Wil je jouw drumkit met glans gelakt of kies je liever voor een diepe (kleur)beits?

Met een houtfineer finish zorg je zelf voor de finishing touch. Door de flexibiliteit van de finish is het bekleden een eenvoudige klus. De houtfineer geeft een exclusieve en zeer luxe uitstraling. Zowel geschikt voor de ervaren- als de startende bekleder van drums.

Bovenstaande samples zijn maar een greep uit het assortiment. Vrijwel elke houtsoort is in fineer leverbaar.

Let op! De houtfineer finish wordt geleverd als onafgewerkte plaat. Je dient de plaat fineer dus zelf te voorzien van afwerking, kleur of effect (fade). Voor het op kleur brengen van de fineer kan olie, beits of lak worden gebruikt. Voor een glans dien je de plaat, na deze op de gewenste kleur te hebben gebracht te voorzien van enkele lagen lak. Zoek je een minder glanzende uitstraling dan is lakken niet noodzakelijk. Afhankelijk van het aantal ketels en de gewenste afwerking dien je dus rekening te houden met bijkomende kosten voor de afwerking. Daarnaast is het bekleden van drums met een houtfineer een tijdrovende klus!

Prijsindicatie 5-delige set (22-10-12-14-14) vanaf  € 235,- incl. verzendkosten

Uni of effect finish

De uni-finish is de meest goedkope oplossing voor een andere bekleding op je drumstel. Een kunststof folie voorzien van glans geeft je drumkit op eenvoudige wijze een nieuwe look. Bijna alle kleuren zijn mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden qua kleur en motieven.
De effect-finish is een stevige kunststof bekleding met een geheel eigen afwerking die zorgt voor een unieke uitstraling. Verschillende en uiteenlopende kleuren behoren tot de mogelijkheden.

DrumCompany levert alle uni-kleuren!

Daarnaast is er een effect finish leverbaar. Deze finish heeft een 3-dimensionaal effect en geeft een zeer speciale afwerking aan je drumkit. Het materiaal wordt geleverd op rol

 

 Prijs indicatie 5-delige set (22-10-12-14-14) vanaf € 225,- incl verzendkosten

Heb je een bekleding uitgekozen vul dan het formulier in. Je ontvangt vervolgens een reactie met daarin de prijsopgave en de informatie die nodig is om jouw bekleding te bestellen. Zodra de bestelling is betaald krijg je jouw nieuwe bekleding binnen maximaal vier werkdagen, goed verpakt, via PostNL thuisgestuurd.

Zoek je iets speciaals en staat het niet op de website? Ook dan kun je gebruik maken van het antwoordformulier. Wanneer ik het bericht heb ontvangen zal ik je een reactie terugsturen met daarin een antwoord op de gestelde vragen.